Stucwerk in Nieuwegein, Utrecht, De Meern en omstreken?

Bent u op zoek naar een vakman die stucwerk voor u kan uitvoeren in Nieuwegein, Utrecht, De Meern en omstreken? Dit is en blijft een aparte discipline, een echt vak. U hoeft voor deze werkzaamheden niet per se naar een specifiek stukadoorsbedrijf op zoek. Door zijn veelzijdigheid kunt u De Klussenier Kay Selderbeek bij u in de buurt ook inschakelen voor alle grote en kleine stucwerkzaamheden. Het grote voordeel ten opzichte van een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf is dat De Klussenier Kay Selderbeek ook alle andere werkzaamheden direct voor u kan uitvoeren. Wel zo makkelijk dat u tijdens een (grote) verbouwing, waar onder andere stucwerk in voor komt, slechts één vakman over de vloer hebt.

Ook voor complete stucopdrachten, met grote oppervlakken, kunt u bij De Klussenier Kay Selderbeek aankloppen. In enkele gevallen zal hij een collega-Klussenier inschakelen. De Klussenier Kay Selderbeek blijft het enigeaanspreekpunt, hij regelt alles om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen.

Stucwerk binnen en buiten

De Klussenier Kay Selderbeek kan alle stukadoorswerkzaamheden voor uw plafond, wanden en/of badkamer voor u uitvoeren. Ook buitenshuis staat De Klussenier Kay Selderbeek zijn mannetje. Heeft u wensen met betrekking tot stucwerk buitenshuis? Wanneer u hiervoor De Klussenier Kay Selderbeek inschakelt kunt u rekenen op strak stucwerk in de stijl, afwerking en kwaliteit die u wenst.

Voordat u besluit dat een bepaalde ruimte van stucwerk voorzien dient te worden is het belangrijk om met De Klussenier Kay Selderbeek de ondergrond van het stucwerk te bespreken. Niet op elke ondergrond kan namelijk stucwerk gedaan worden. Stucwerk kan aangebracht worden op baksteen, cellenbeton, fermacell platen, gipsplaten en stucplaten, beton en giboblokken. Heeft u deze ondergrond niet voor uw stucwerk, maar bijvoorbeeld hout, ijzer of behang, dan kan De Klussenier Kay Selderbeek u helpen bij het gereed maken van de ondergrond zodat het stucwerk op een juiste manier aangebracht wordt. 

Bent u benieuwd wat er mogelijk is? De Klussenier Kay Selderbeek komt graag bij u langs om de gewenste werkzaamheden te bekijken. Hij denkt met u mee en kan u gelijk voorzien van advies.

De Klussenier Kay Selderbeek, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Kay Selderbeek
De Klussenier Kay Selderbeek

Violier 2
3434 HJ Nieuwegein

Dien uw offerte-aanvraag in   

030 743 28 68
06 4349 3429
k.selderbeek@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 53611888

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Kay Selderbeek

 
Loading...