De Klussenier Kay Selderbeek
De Klussenier Kay Selderbeek

Violier 2
3434 HJ Nieuwegein

Dien uw offerte-aanvraag in   

030 743 28 68
06 4349 3429
k.selderbeek@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 53611888

Even voorstellen

Kay Selderbeek is geboren en getogen in Nieuwegein. Hij is een ervaren vakman die al talloze projecten tot volle tevredenheid van zijn klanten voltooide. Zijn specialismen zijn de installatie van badkamers en totale woningrenovatie. Daarbij neemt hij alles onder handen, van stucen en
schilderen tot het leggen van vloeren en het vernieuwen van elektra. Ook voor kleine klussen als de installatie van dakramen is Klussenier Kay Selderbeek de aangewezen vakman.

Vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de drie peilers waarop Klussenier Kay Selderbeek (ver)bouwt. Voor de gedreven vakman staan zorgvuldigheid en service voorop. Kay leeft zich in in de wensen van de klant en biedt, voorafgaand aan een klus, kosteloos deskundig advies op maat.
Kay rekent geen voorrijkosten en geeft 12 maanden garantie op geleverd werk. Ook voor onderhoudswerkzaamheden aan bedrijfspanden is De Klussenier Kay Selderbeek beschikbaar.

Omgeving Utrecht is zijn werkgebied en dan met name Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht,Houten Woerden en Montfoort. Maar voor een leuke klus rijdt hij graag een stukje verder.

Wat uw wensen ook zijn, neem gerust vrijblijvend contact met Kay op om uw wensen door te spreken. Dit kan het beste op zijn mobiele nummer 06-43493429 maar ook per mail k.selderbeek@klussenier.nl of op de vaste telefoon 0348-746792. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...